Studio Straal

Wat leuk dat je hier terecht gekomen bent! Welkom!

Ik ben Mieke, zaakvoerster van Studio Straal – Haar, advies & tijd voor jezelf. Samen met mijn lieve collega’s Ann & Marieke creëren wij een plek waar jij volledig kan ontspannen, écht jezelf kan zijn. Wij geloven sterk in een holistische kappersbeleving. De beleving is niet alleen het knippen en kleuren maar veel meer dan dat… Een luisterend oor en eerlijk advies. Een kleur/snit die volledig past bij hoe jij bent. Helpen met hoofdhuid/haarklachten die ook kunnen opkomen door innerlijke stress, vermoeidheid, … Dit kan zoveel verschillende factoren hebben. Wij zoeken en helpen met veel liefde mee naar een oplossing!

Specialisaties in het salon : Snit, kleur & balayage’s, opsteekkapsels en bruidskapsels vanuit de nieuwste trends, Keratinebehandelingen & Tape in Extensions.

Kortom… Wat vinden we het fijn om van jou de nog mooiere versie van jezelf te maken!

Nice to meet you!

Let's get cosy!

Wat bij ons centraal staat in het salon is de innerlijke rust. Eventjes weg uit de dagelijkse sleur. Een momentje helemaal voor jezelf om volledig te ontspannen, met een lekker kopje thee of koffie erbij. Met een oprecht en eerlijk advies staan we je graag bij met je haarzorgen. Want hoe meer jij je helemaal jezelf voelt vanbinnen & vanbuiten, hoe meer je dit kan uitstralen naar je omgeving toe.

Het kapsalon is gelegen in een doodlopend straatje, met genoeg parkeergelegenheid in een groene rustige, maar centrale omgeving. Hier kan je dan ook extra van genieten in de stoel.

We heten je graag welkom in onze Studio!

Boek je afspraak online

We love our products

Up-to-date blijven met de nieuwste producten, zacht voor haar, hoofdhuid en planeet. Dat is waar we voor staan! Samen met onze producten & kleuring van Kevin Murphy. Door de juiste producten te gebruiken, heb je zoveel meer plezier en gemak van je kapsel! Onze producten zijn parabeen-, sulfaat-, silicoonvrij én cruelty free. Wij zijn er om jou volledig wegwijs te maken in de wereld van deze zalige producten.

Elk seizoen hebben we ook een leuke collectie juwelen. Al jaren verdelen we BIBA met veel trots. Laat je betoveren door de leuke kleuren, modellen en fleur je outfit helemaal op! Maak je outfit extra af met onze leuke haaraccessoires.

We verdelen ook de auraspray’s van Rock Your World, zijn we heel blij mee want hiermee klopt onze totaalbeleving helemaal. Let’s get cozy & zen!

Extra leuk! Je kan de producten en accessoires ook op onze webshop vinden! Heb je een vraagje? Aarzel niet en vraag het via de chat, wij helpen je graag verder.

Naar de shop

Relieve your stress

We hebben nu ook een gloednieuwe behandeling: Scalp & Shine treatment. Dit bestaat uit een hoofdhuidbehandeling – Scrub, aangepaste shampoo en Scalpmasker. Tijdens het inwerken kies je een zalige auraspray om helemaal tot rust te komen!

Deze behandeling kan je apart boeken of is te combineren met een andere behandeling. Hiermee geef je jezelf, haar en hoofdhuid een echt cadeau van rust. Test ‘m snel in het salon via onze afsprakentool!

Boek je afspraak online